logo

franja_transparente

L’ésser humà basa la seva vida en els estats d’ànim: Allò que pensem és allò que sentim però, com interpretem les manifestacions del nostre entorn?

     Et valores poc? Et sents infeliç? Amb tu? Amb la parella?

     Vols fer un canvi en la teva vida i no saps com?

     Ets a la crisi dels 40 ó dels 50?

     Creus que tot et passa a tu? Que tot és culpa teva?

     Busques el teu equilibri i no el trobes?

     Tens ansietat? Et sents saturat/da?

     Vols tenir més èxit professional? Canviar de feina?

     Amb els fills, creus que ja no pots més? No saps què fer? No saps com orientar-los?

El coaching és una eina essencial per a focalitzar-nos en la vida i tenir clar què volem, com ho volem, i quan ho volem.

«L’única diferència entre un somni i un objectiu es una data»  Edmundo Hoffens

     Pren les teves pròpies decisions!

     Reviu la teva autoestima i el teu poder personal!

     Positiva les teves creences personals i professionals!

     Agafa les regnes de la teva vida!

     Recupera el teu equilibri emocional i sentimental!

     Conquista els teus somnis! I sobretot, sigues tu mateix/a!


EL món es presenta davant nostre en forma d’esdeveniments positius, neutres, i negatius, però som nosaltres qui a través dels pensaments interpretem i “manipulem” aquesta realitat. D’això en diem el nostre “diàleg intern”.

Els nostres sentiments són creats pels nostres pensaments, i a través de les nostres interpretacions generem els nostres estats d’ànim. EL Coaching és una eina que ens ajudarà a conèixer-nos a nosaltres mateixos i a treballar la manera en la qual els nostres pensaments transcriuen la realitat.


L’ampolla, mig plena? O mig buida?

T’has repetit a tu mateix/a expressions com: “això no ho podré fer”, “sempre tinc mala sort”, “tot em passa a mi”, “sóc un desastre”, “segur que passarà això, o allò”, “és inútil que m’hi esforci ”, “no puc més”, “estic enfonsat/da”, “hauria de fer això, o allò”, “hauria de ser més... -d’una altra manera-”, “tot ha sortit malament”, “quina catàstrofe”, “sempre estic trist/a”. O simplement t’has preguntat, per què a mi?

Podríem seguir amb milers d’expressions que ens repetim sovint a nosaltres mateixos i que no fan més que auto-sabotejar la nostra realitat. D’això en diem les “distorsions cognitives”. Mitjançant el coaching aprendrem a dialogar amb nosaltres mateixos, a gestionar els nostres neguits, les nostres distorsions, i les nostres emocions. Hem de conèixer bé les nostres pròpies creences per a poder treballar i millorar la nostra postura davant la vida.

I a la feina?

Tens ansietat? Creus que no arribes a tot arreu? Sempre arribes tard? Creus que el teu cap és massa exigent? Creus que els teus companys et marginen? El teus inferiors, no te’n fan cas? Creus que si no ho fas tu no sortirà bé? Creus que la crisi és només culpa “dels altres”? Cada dia quan et lleves per anar a treballar, preferiries no tenir aquesta feina? no haver creat la teva empresa? Et sents culpable d’allò que no ha sortit bé? Creus que no pots aspirar a més? O simplement penses que val més aguantar tal i com estàs, tot i que això et comporti un malestar general?     

«Qui no es veu com part del problema no es pot veure com part de la solució» Fredy Kofman

Tant a la feina com en la vida, el coaching ens ajuda a detectar i gestionar els nostres pensaments condicionants. Sovint veiem les coses com les volem veure. Transformem la realitat al nostre gust i adoptem un cert victimisme que actua a mode de tranquil•litzant pel nostre ego. És pur instint de supervivència! Ara bé, si volem, ens hi podem “enfrontar”. El coaching és una eina molt bona per a treballar aquells temors, aquelles autolimitacions, aquelles sensacions diàries de frustració, de fracàs, de no saber què fer ni per on anar.

I ara, què?

Vols emprendre un projecte personal o empresarial i no t’hi atreveixes? Vols fer un canvi i tens pors? Vols recuperar el teu rol de vida perdut? Has perdut la il•lusió? O pel contrari tens tanta il•lusió per fer una cosa que no saps ni per on començar? Què és allò que et limita en el teu dia a dia? Què és allò que et repeteixes una i altra vegada que has de fer, però que no acabes fent mai?

«Primer descobreix allò que vols ser. Després fes allò que hagis de fer» (Epíctet de Frígia – 50-135 d.C.)

El coaching és una molt bona eina per treballar els aspectes quotidians de la vida personal, laboral, de parella, amb els fills, amb la família, i amb el nostre entorn més proper. Una de les premisses és el fet que només quan nosaltres canviem ho farà també el nostre entorn. Estem disposats a canviar? Realment sabem què volem? Quant de temps dediquem a nosaltres mateixos? A millorar, a conèixer-nos, a prendre consciència de què és allò que ens omple i ens fa més feliços?

Els hàbits

Si bé el coaching no és cap mena de teràpia, ens ajuda a detectar i gestionar les nostres manifestacions emocionals. Sovint, fruit d’aquestes manifestacions, adoptem hàbits “rutinaris” com mantenir el desordre a la llar, a la feina, fumar, quedar-nos casa sense fer esport, deixar de sortir...

Per altra banda, tindríem també els hàbits “personals”, que són aquells vicis que portem arrossegant durant tota la nostra vida: pensaments negatius, tristesa, victimisme, pessimisme, odi intern, orgull...

«Els qui renuncien són més nombrosos que els qui fracassen» Henry Ford (1863-1947)

El coaching ajuda a treballar els hàbits incidint en el seu gestor, que som nosaltres mateixos. Hem de saber per què actuem així, què ens ha fet així, i què ens proporciona la nostra forma de ser. Hem de ser capaços de detectar què ens mou, per a poder transformar la nostra “inèrcia negativa” en “empenta positiva”.

La meva filosofia és treballar amb els clients la gestió del canvi i la transformació, tot aprofundint en tres aspectes clau: La consciència, el rol de vida, i la responsabilitat de l’individu amb la vida i la societat.
por_que_assiter_a_un_coah

El coaching és una eina essencial per focalitzar-nos en la vida i tenir clar què volem, com ho volem, i quan ho volem.

« Primer descobreix allò que vols ser. Després fes allò que hagis de fer» Epíctet de Frígia

separador_menu_derecha_perque