logo

franja_transparente

Coach, emprenedor, i comunicador per vocació, he impartit classes en diverses escoles de negocis i he realitzat ponències de molt diversos tipus. Des de sempre, el meu rol s’ha basat en la gestió de la intel•ligència emocional, el lideratge d’equips humans, i la pràctica del coaching directe i “indirecte”.

Plantejo la meva vida laboral enfocada al servei, la formació, i la comunicació, tot involucrant-me en cada nou projecte amb la meva experiència i coneixements: si amb tot en creix cada nou projecte, la persona, o l'empresa en surt beneficiada. I si el meu entorn en surt beneficiat, jo en surto més reforçat com a persona.

Biografia

Nascut a Barcelona el 1968, em vaig criar des del primer dia a Ripollet. Fill de “Cal Mosso”, una família modesta i treballadora, als set anys vaig veure com els meus pares perdien alhora la feina i van estar a punt de perdre-ho tot. La seva força i valentia els va portar en un moment com aquell a crear el seu propi negoci; la criança i ensinistrament de gossos de raça, i una botiga d’animals domèstics. De sobte, em vaig trobar en els meus primers passos dins el món de la psicologia animal, però també humana. Des d’aleshores, sempre he dit que qui més m’ha ensenyat de la “simplicitat” de l’ésser humà han estat els gossos; la seva fidelitat, l’espontaneïtat, la valentia, el seu sentit de la vida, i el seu llenguatge no verbal, però molt emocional.

El gener de 1991 moria el pare, i a banda del trasbals que això sempre comporta a la unitat familiar, em vaig veure forçat a créixer encara més ràpid. La vergonya i els complexos no eren uns bons acompanyants, ni tampoc la indecisió, de manera que vaig haver de superar la mort del pare, i lluitar contra les meves pròpies limitacions. Tenia aleshores 22 anys i em vaig haver d’enfrontar per primer cop a mi mateix.

Des d’aleshores he tingut sempre diverses activitats, formatives i laborals, concurrents. He estat professor, emprenedor, analista programador, director tècnic, director comercial, director de projectes, director general i consultor... però allò que més m’ha omplert i del què més he gaudit, ha estat el tracte amb les persones, la formació, i en general la col•laboració en causes de caire humà.

He conegut la llibertat, la confiança, l’amor i la lleialtat, però també m’ha tocat viure experiències negatives que han contribuït encara més a reforçar el meu rol o propòsit de vida: ajudar les persones en el seu camí cap a l’autoacceptació personal tot assolint l’equilibri entre la moral, els valors, i la percepció de la realitat, tot avançant cap a la autenticitat personal, professional, i els canvis en positiu.

El primer exercici que un bon coach ha de saber fer és el de treballar-se a si mateix per facilitar la seva missió. Si jo no em conec a mi mateix, com puc ajudar els meus clients? Només des del coneixement, i només des del més profund de l’ésser humà podrem connectar amb nosaltres mateixos i amb les persones. Fa anys que he treballat en temes d’intel•ligència emocional, la gestió de les emocions, i el coaching. He tingut bons mestres, bones vivències, i bons clients, però una de les coses que he après és que mai deixaré d’aprendre de mi mateix, de les meves limitacions, del meu entorn, i també dels meus clients.

Una de les frases que més m’ha inspirat en la vida és:

“L’important no és arribar al final del camí, sinó assaborir cada passa que fem ” (Proverbi oriental)


Antecedents

• Vinculat a l’ensenyament des del 1993, en l’actualitat formo part de la “Llista d’experts i organitzacions” en l’àrea de formació i cultura del II Pla Estratègic de l’ Ajuntament de Granollers 2010.

• Formo part del Consell de la Formació Professional de Granollers, i he actuat com a consultor expert en el “Proyecto Elige Formación Profesional” del “Ministerio de Educación”.  

• Del 2006 fins el 2010 vaig ser membre de la junta de constitució del Centre FP.CAT del Vallès Oriental, i vaig actuar com a representant tècnic i polític de la Patronal de Foment -FAEVO- dins el Consell Comarcal del Vallès Oriental i les administracions locals.

• Durant el 2009 i 2010 vaig formar part del Consell de la Formació Professional i del Consell Econòmic i Social de l’ajuntament de Granollers.

• El 2010 em vaig homologar en la Guía d’experts per a empreses Innovadores, de la Barcelon@ctiva  i l’Ajuntament de Barcelona.


Descàrrega CV>>

Nascut a Barcelona el 1968. Actualment visc a l’Ametlla del Vallès.


Formació


• Màster en Administració i Direcció d’Empreses per la Universidad Camilo José Cela

• Màster en Direcció general i Planificació Estratègica per l’escola de negocis ESERP Business School

• Certificació Internacional com a Expert en Coaching per l’ Instituto Europeo de Coaching. (Titulació avalada per la Asociación Española de Coaching (ASESCO) y per la European Coaching Association (ECA)

• Formació en la Univ. Autònoma de Bellaterra en Enginyeria Tècnica d’Informàtica de Sistemes.

• Acreditacions Acadèmiques Internacionals en:

        • “Facility Management“, per la Management School of Maastrich, Holanda.

        • “European Competition Policy”, per la University of Applied Sciences FH Schmalkalden, Alemanya.

        • “Leadership”, per la European Communication School – ECS, França – Bèlgica.

        • “Cultural Differences Management”, per la Staffordshire University, Regne Unit.

• Certificacions per la UOC i el CIDEM entre d’altres en: Entrenament emocional i Gestió de les emocions, Gestió del temps i conciliació familiar, Habilitats de comunicació per a directius, Habilitats de lideratge i direcció, i Programa de desenvolupament estratègic de pimes.

• Parlo català, castellà, anglès i francès


Currículum professional


2011 - Actual: President i Fundador de “Empenta’t, Associació per a la Transició Escola-Treball”.

2010 - Actual: Professor docent a ESDEN – Escuela Superior de Negocios y Tecnología

2009 - Actual: Creador de +PROFIT, empresa de coaching, orientació, formació, selecció i consultoria.

2010 - Product Manager Internacional per Algèria en l’empresa PMS International S.L.

2006 - 2010 Director i Representant del Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental, la Federació d’Associacions Empresarials del Vallès Oriental -FAEVO- (Patronal de Foment del Treball) i la Fundació Privada d’Arts i Oficis del Vallès Oriental, dedicada a la formació contínua.

2004 - 2006 Soci Fundador de Assessoria i seguretat Informàtica S.L., Director de Màrqueting i Comercial

1997 - 2004 Soci de Software y Gestión Informática SCCL. Director del Departament Tècnic - Comercial a nivell nacional. Analista Programador. Formador.

1991 - 1997 Responsable de Procés de dades a  El Corte Inglés S.A.

1993 - 1995 Professor Acadèmic a  C.I.E.F. (Consulting Integral en Formación S.L.)

1989 - 1991 Responsable de Producció en les empreses PROLOGUE, SA  i  S.G.I., SA

1976 - 1988 Gestió d’un negoci familiar d’ animals domèstics i clínica veterinària. Ensinistrament de gossos.
biografia
Des de sempre, el meu rol s´ha basat en la gestió de la intel·ligència emocional, el lideratge d´equips humans, i la pràctica del coaching derecte i "indirecte".
separador_menu_derecha